MEDVERKANDE

ARTISTER OCH TEAM

GÄVLES STÖRSTA JULSHOW 10-12 DECEMBER 2021

ARTISTER

Helena Vinderson

HELENA

VINDERSON

Helena är artisten som showat överallt sedan examen från sångutbildningen på Kungliga Musikhögskolan. Hon har varit showande servitris i Åre och på turné med Wallmans, på M/S Trubaduren i Göteborg, utomlands med Sunwing. Dessutom arbetar hon som sångpedagog på Rytmus i Stockholm. I vinter intar hon Gävles showscen.

Johan Hultgren

JOHAN

HULTGREN

För Johan började det med dans på Kungliga Balettskolan och några år senare gick han tre år på Stockholms Musikalartist Utbildning. Han har arbetat på Maximteatern i Stockholm, med Sunwing utomlands och för första gången blir det show i Gävle i vinter. 

Amanda Hård

AMANDA 

HÅRD

Amanda har gått både musikalutbildning på Musikteaterskolan i Bjärnum och på Balettakademien i Göteborg. Hon har medverkat i konserter med både Lasse Holm och Janne Schaffer, agerat på Liseberg och varit förband på Diggilooturnén. I december är det dags för Gävle att stifta bekantskap med Amanda.

Elias Wallin

ELIAS

WALLIN

Elias är utbildad på musikallinjen på Balettakademien i Göteborg och i sommar intar han Böda Sand på Öland och bjuder på familjeunderhållning. Det har blivit roller i musikaler som Cabaret på Göteborgsoperan och Little Shop Of Horrors och Familjen Addams på Växjö Teater. I december gör han showdebut i Gävle.

DANSARE OCH GOSPELKÖR

Dansare och gospelkör presenteras under hösten.

KREATIV TEAM

Det kreativa teamet presenteras under hösten.

SÖDERS KÄLLA


Adress

Södra Kansligatan 22

802 22 GÄVLE


Telefon

026-51 88 00


Hemsida

www.soderskalla.se

SOCIALA MEDIER