MEDVERKANDE

ARTISTER OCH TEAM

GÄVLES STÖRSTA JULSHOW 1-17 DECEMBER 2022

THE DIVAS OF CHRISTMAS

ARTISTER

Anna Saintout

ANNA SAINTOUT

Anna är sångerskan och musikalartisten som intar Gävles showscen nummer ett i vinter. Hon är utbildad på Stockholms Musikalartistutbildning och har medverkat i flera föreställningar på Oscarsteatern, Parkteatern och Playhouse Teater. De senaste åren har Anna showat i bland annat Sverige, Kroatien och Grekland. Dessutom är hon flitigt anlitad som sångerska på bröllop och dop. 

Josefin Holst

JOSEFIN HOLST

Josefin har tillbringat sommaren på High Chaparall i Småland vilket har varit en bra uppladdning för julen i Gävle. Hon är utbildad på Performing Arts School och Göteborg och direkt efter kom hon till Kungsporthuset och den extravaganta showen The Concept. Dessutom har det blivit show på Liseberg och utomlands. Du kan lyssna på hennes ösiga låt Mot nya jävla mål på Spotify.

Amanda Hård

EMMA ÖHMAN

Man skulle kunna presentera Emma som sångerskan och showartisten från Norrland som med stark scennärvaro tar sig an allt från jazz och schlager till musikal och rock. Inte konstigt då att hon har körat bakom bland annat Lill Lindfors och Sharon Dyall. Efter utbildningen på Kulturama har hon showat utomlands men även på Western Farm i Boden.

Elias Wallin

ELIN DALSON

Elin är utbildad på Performing Arts School i Göteborg och har sedan examen showat på campingar, Casino Cosmopol, på Stena Line mellan Göteborg-Frerikshamn och på Kungsporthuset i den spektakulära upplevelsen The Concept. Lägg till att hon medverkat i musikalerna Sweet Charity och Chess, den senare med Säffleoperan. Nu är det dags att göra debut på Söders Källa.

DANSARE OCH KÖR

Anna Saintout

MICHELLE HÄNDELSTEN DAHLBOM

Michelle är tillbaka på scen och i det kreative teamet efter förra årets succé. Hon började som assisterande danspedagog på Uddans som 12-åring och har fortsatt undervisat i dans och medverkat i olika musikaliska och dansanta sammanhang runt om i Sverige sedan dess. Bland annat har hon representerat Sverige i 10-dans  sedan 10-15 års ålder och hon medverkade även i succémusikalen La Cage aux Folles på Gasklockorna 2020.

Josefin Holst

ALMA SKÖLD

Vi hälsar Alma välkommen tillbaka till Söders Källa och Gävles största julshow Christmas Spectacular. Alma har arbetat som danslärare i nästan åtta år och har även studerat musik och jazzsång på Bollnäs folkhögskola. Som tävlingsdansare vann hon SM 2021 i hip hop grupp! Alma har även uppträtt som sångerska på olika scener med olika konstellationer, bland annat med Gävle Big Band.

Amanda Hård

FRIDA JANSSON

Frida är tillbaka på Söders källa och ska dansa sina bästa moves i Christmas Spectacular. Hon har dansen i blodet, vilket inte är så konstigt eftersom hon  har dansat sedan hon var 10 år och har även tävlat i dans. Hon har deltagit på EM, VM och vunnit SM-guld två gånger i hiphop grupp.

Elias Wallin

DENISE LEMOINE

Denise har dansat sedan hon var 7 år och tävlingsdansat sedan hon var 10 år. Hon har tagit sig till final i EM och VM och tagit SM-guld i hiphop grupp. Denise har även medverkat i olika galor och shower som dansare och nu är hon taggad för att dansa loss i Christmas Spectacular för andra året i rad.

TEAM

Regi- och koreografi

Rebecka Gustafsson och Johan Östlund

Koreografi

Michelle Händelsten Dahlbom

Musikproduktion

Kevin Martinez och Rikard Sjöblom

Scenografi och rekvisita

Curt Östlund

Kostym och attribut

Lena-Mie Bernkert, Ingalill Östlund, Anne Forsmark och Theresia Ek Gilland

Sångtext Gävlebocken och Julen har kommit

Adam Gardelin

Sångtext Jul i våran stad

Boel Thorsell

Söders Källa, restaurangchef

Camilla Skoog

Söders Källa, verksamhetschef

Dan Eklund

Partneransvarig och produktionassistent

Boel Thorsell

Ekonomi- och biljettansvarig

Lena-Mie Bernkert

Producent

Magnus Carlsson

PARTNERS OCH SAMARBETEN

TACK TILL

Emma Svedberg, Gävle CityGunvor Göranssons Kulturstiftelse för ekonomiskt bidrag

SÖDERS KÄLLA


Adress

Södra Kansligatan 22

802 22 GÄVLE


Hemsida

www.soderskalla.se

SOCIALA MEDIER

KONTAKTA OSS